fbpx
NaslovnicaCrna GoraBojović: DNP da formira manjinsku vladu

Bojović: DNP da formira manjinsku vladu

Podgorica, (MINA) – Potpredsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Dragan Bojović, predložiće predsjedniku i organima stranke da u skupštinsku proceduru dostave inicijativu po kojoj bi DNP formirao manjinsku vladu.

Bojović je kazao da DNP ima pet poslanika u Skupštini, što znači, kako je naveo, da ima mnogo veći legitimitet, pa i ucjenjivački potencijal, od pojedinih manjih partija, koje “o čudu zabavljaju crnogorsku političku scenu svojim „genijalnim“ inicijativama i predlozima”.

“DNP ima ubjedljivo najbolji politički program, vrhunske političare i najbolje kadrove, koji bi nesumnjivo izveli zemlju iz postojeće političke krize”, istakao je Bojović.

Kako je naveo, ne sumnja da bi ta inicijativa dobila podršku ne samo poslanika u Skupštini, već i svih građana, jer se zalažu za petrovićku, evropsku, dostojanstvenu i slobodnu Crnu Goru.

Nakon što dobiju podršku i uspostave novu Vladu, prema riječima Bojovića, predložiće da se ukinu sve političke partije i svi programi, koji samo bespotrebno dijele i unose politički nemir.

“Saglasan sam sa aktuelnim predlogom Građanskog pokreta URA da treba svi da se objedinimo, ali ne oko njih, već oko nas, jer smo, ruku na srce, politički bolji i prihvatljiviji za građane”, rekao je Bojović.

Bojović je dodao da, kada se postigne taj stepen političkog jednoumlja, kakav je vladao sa Demokratskom partijom socijalista, čiju podršku URA priželjkuje, “onda ćemo lako odvesti Crnu Goru gdje god nam padne na pamet”.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije