fbpx
NaslovnicaGlavna vijestAbazović: Obaveza države je da stane na kraj kriminalcima

Abazović: Obaveza države je da stane na kraj kriminalcima

Podgorica, (MINA) – Obaveza države je da stane na kraj kriminalcima, onima koji ulicom šetaju naoružani i da sigurnost građana poveća na veći nivo, kazao je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

On je, kako je saopšteno iz kabineta potpredsjednika, danas posjetio Iva Rabrenovića, koji je slučajno povrijeđen u pucnjavi i trenutno se nalazi na liječenju u Opštoj bolnici Berane.

Abazović je istakao da je imao moralnu i građansku obavezu da posjeti Rabrenovića, da mu stegne ruku i da mu je mnogo drago što je njegovo trenutno zdravstveno stanje povoljno.

„Obaveza države je da stane na kraj kriminalcima, onima koji ulicom šetaju naoružani. Naša obaveza je da sigurnost građana povećamo na veći nivo”, kazao je Abazović novinarima ispred beranske bolnice.

On je naveo da je obaveza Uprave policije, Agencije za nacionalnu bezbjednosti i ostalih struktura, da daju maksimum da se država obračuna sa kriminalcima i onima koji recidive prošlosti pokušavaju da prebacuju na današnje vrijeme.

Abazović je poručio da to neće biti moguće u narednom periodu, dodajući da građani žele sigurnost, da se osjećaju komotno na svakom mjestu u Crnoj Gori i da će im država to omogućiti.

„Nadam se da će građani Berana u mirnoj i lijepoj atmosferi provesti praznike, a da je ovo što se desilo jedna ružna epizoda koja je završena. Želim da građankama i građanima Berana čestitam Badnji dan i predstojeći Božić”, zaključio je Abazović.

Kako je saopšteno, Abazović je Opštu bolnicu Berane obišao u pratnji predsjednika opštine Tihomira Bogavca, direktora te bolnice Milorada Magdelinića i načelnika beranskog Centra bezbjednosti Raduna Stojanovića.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Prvi trijumf Norisa u Majamiju

Podgorica, (MINA) - Vozač Meklarena, Britanac Lando Noris, pobjednik je Velike nagrade Majamija, šeste...