fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolicija blokirala put prema Tuzima, Đeljošaj očekuje predstavnike Vlade

Policija blokirala put prema Tuzima, Đeljošaj očekuje predstavnike Vlade

Podgorica, (MINA) – Službenici policije, kod podvožnjaka na raskrnici kod Kuća Rakića, zaustavljaju automobile koji se iz pravca Podgorice kreću prema Tuzima, zbog čega su se već stvorile duge kolone.

Kako prenose Vijesti, vozačima kamiona i šlepera, koji su u tranzitu ka Albaniji, policija je zabranila put i naredila da se parkiraju pored magistrale.

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj objavio je na svojoj Fejsbuk /Facebook/ stranici da je, nakon dvodnevnog pokušaja da stupe u kontakt sa Vladom, dobio poruku od potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

„Odgovorio sam pozivom i pozvao ga na sastanak u opštini Tuzi da razgovaramo o mogućnosti rješavanja problema. Čekamo ga“, naveo je Đeljošaj.

Policija je jutros došla u Tuzi kako bi zatvorila ugostiteljske objekte koji su jutros otvoreni uprkos mjerama koje je donijelo Ministarstvo zdravlja.

Đeljošaj je nakon toga saopštio da su građani tog Tuzi blokirali međunarodni put i da se neće pomjeriti dok ne dođu Abazović i premijer Zdravko Krivokapić.

Najčitanije