fbpx
NaslovnicaCrna GoraPojačane aktivnosti policije u Bijelom Polju, procesuirane četiri osobe

Pojačane aktivnosti policije u Bijelom Polju, procesuirane četiri osobe

Podgorica, (MINA) – Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje tokom vikenda su procesuirali četiri osobe, zbog krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, privrednog i opšteg kriminaliteta, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su rekli da su njihovi službenici, po naredbi Višeg suda u Bijelom Polju, pretresli stan i druge prostorija koje koristi D.M. iz tog grada.

„Pronađena su dva pvc pakovanja sa sadržajem za kojI se sumnja da je kokain, jedno pvc pakovanje sa sadržajem za koju se sumnja da je marihuana, kao i tri vage za precizno mjerenje“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su rekli da je D.M. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„Bjelopoljska policija postupila je po prijavi da je od jedne osobe ukraden novčanik sa ličnim dokumentima i bankovnim karticama, od kojih je jedna zloupotrijebljena na benziskoj stanici i kiosku“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da su, u saradnji sa Osnovnim držvnim tužilaštvom u Bijelom Polju, preduzete mjere i radnje koje su rezultirale rasvjetljavanjem krivičnog djela, koje je postupajući tužilac kvalifikovao kao falsifikovanje i zloupotreba kreditnih kartica i kartica za bezgotovinsko plaćanje.

Krivična prijava je, kako su kazali iz policije, podnijeta protiv N.Š.

Kako je saopšteno, pripadnici bjelopoljske policije procesuirali su i S.A. iz Bijelog Polja, koji se sumnjiči za krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, a koje je izvršio na štetu bivše vanbračne supruge.

Iz policije su rekli da su, osim toga, njihovi službenici po naredbi Osnovnog suda u Bijelom Polju pretresli prostorije koje koristi S.A.

„Pronađeno je deset komada municije za pištolj, kalibra 7,62 mm, koja je oduzeta. Upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, koji će se izjasniti o kvalifikaciji djela“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da su, po naredbi Osnovnog suda u Bijelom Polju, policijski službenici pretresli kuću koju koristi M.D. i prilikom pretresa pronašli i uhapsili tu osobu.

Iz policije su rekli da se M.D. potraživao na osnovu raspisane nacionalne potjernice Osnovnog suda u Bijelom Polju, radi sprovođenja u UIKS u Spužu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Putevi

Putevi suvi

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, kazali su...