fbpx
NaslovnicaCrna GoraNLB banka donirala ukrajinskoj Ambasadi pet hiljada EUR

NLB banka donirala ukrajinskoj Ambasadi pet hiljada EUR

Podgorica, (MINA) – NLB banka donirala je pet hiljada EUR Ambasadi Ukrajini u Podgorici, na ime humanitarne pomoći raseljenim osobama iz te države.

Iz NLB banke saopštili su da su otvorili donatorski račun 530-32387-46 za Ambasadu Ukrajine u Crnoj Gori.

„Svi zainteresovani građani uplate na donatorski račun 530-32387-46, sa naznakom “Humanitarna pomoć”, mogu vršiti bez naknade, a sve uplate biće saldirane istog dana“, kaže se u saopštenju.

Predsjednik Upravnog odbora NLB banke Martin Leberle kazao je da vjeruju i nadaju se da će strahote rata biti zaustavljene u najkraćem roku i da će životi i imovina građana Ukrajine biti
bezbjedni.

„Vrijednosti koje njegujemo nalažu da pomognemo onima u nevolji, a ova donacija namijenjena je Ukrajincima koji će utočište pronaći u Crnoj Gori, a posredstvom ukrajinske ambasade“, rekao je Leberle.

Iz NLB banka kazali su da su uveli olakšane procedure za otvaranje računa ukrajinskim građanima, koji to mogu učiniti u najkraćem roku, uz posjedovanje pasoša.

„Donacija je izraz želje NLB banke da bude podrška i oslonac za one koji su usljed ratnih dešavanja prinuđeni da napuste svoje domove“, navodi se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

buducnost, partizan, aba liga

Budućnost Voli bez finala

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Budućnost Volija nijesu uspjeli da se plasiraju u finale plej-ofa...