fbpx
NaslovnicaCrna GoraMandić: Crna Gora će da se pomiri i krene naprijed

Mandić: Crna Gora će da se pomiri i krene naprijed

Podgorica, (MINA) – Crna Gora će da se pomiri i krene naprijed, rekao je kandidat Demokratskog fronta (DF) za predsjednika države Andrija Mandić.

Mandić je, na konvenciji u Podgorici, rekao da su oni koji su pružali otpor, organizovali se i čuvali tradiciju stare Crne Gore u konačnom pobijedili.

On je naveo da će se, vođeni tradicijom stare Crne Gore, ponašati kao njihovi preci.

Prema riječima Mandića, 19. marta i 2. aprila će se vidjeti da predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović i njegova politička organizacija odlaze u prošlost.

“Ali u toj organizaciji (Demokratskoj partiji socijalista), postoji mnogo ljudi koji su glasali za tu partiju, a koji su kao mi. Mi te česite i poštene ljude pozivamo da budemo braća, nećemo da ih gazimo kao što je nas gazio DPS”, saopštio je Mandić.

On je rekao da pruža ruku i da ih poziva da zajedno grade novu Crnu Goru.

“A za Đukanovića i odnarođenu kliku koji su pljačkali Crnu Goru, svi moraju da se suoče sa sudovima i da odgovaraju za svoja nedjela. Kada im pravosuđe odredi kazne, i kada se resocijalizuju, oni mogu da se vrate i budu članovi zajednice iz koje su pošli u zatvor”, saopštio je Mandić.

On je naveo da se bez opomene, pravde i odnosa prema negativnim stvarima u Crnoj Gori ne može ići naprijed.

Prema riječima Mandića, Demokratski front se opredijelio da se miri sa komšijama, iako nikada nijesu prešli liniju koja ih je razdvajala i koja bi mogla da uvede u sukobe.

“Crna Gora će da se pomiri i da krene naprijed. Imamo šansu – 19. marta, prvi krug, moramo biti najjači. A 2. aprila ubjediva pobjeda i ubjedljivi trijumf. Pred nama su velike šanse i mogućnosti. Moramo ići naprijed jedinstveni, udruženi i okupljeni oko dobre ideje”, saopštio je Mandić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije