fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivokapić: U Nikšiću sačuvati slobodu koja je došla 30. avgusta

Krivokapić: U Nikšiću sačuvati slobodu koja je došla 30. avgusta

Podgorica, (MINA) – Premijer Zdravko Krivokapić pozvao je građane Nikšića da izađu na izbore u nedjelju i slobodnom voljom i bez pritiska glasaju za najbolje, kako bi sačuvali slobodu koja je došla 30. avgusta.

„Pozivam vas da, poštujući sve propisane mjere, jedni druge i dan koji je praznik demokratije, izađete na izbore i slobodnom voljom, bez pritiska, zaokružite najbolje, da bi sačuvali slobodu koja je došla 30. avgusta“, naveo je Krivokapić.

On je, u obraćanju građanima i građankama Nikšića povodom lokalnih izbora u nedjelju, istakao da ta sloboda nema alternativu i da je mir, koji je osnovna karakteristika funkcionisanja Nikšića, „nešto bez čega ne možemo“.

„Zato ne dozvolite da od ovih izbora naprave političku pijacu. Molim vas, glasajte za najbolje, najkvalitetnije, najčestitije i one koji vas neće iznevjeriti i koji će Nikšiću vratiti sjaj koji je ranije imao“, rekao je Krivokapić.

Prema njegovim riječima, to je dan koji se pamti.

„Ali već u ponedjeljak, poslije izbora, se sretamo jedni sa drugima i neka se sretamo tako da niko ne pogne svoju glavu“, poručio je Krivokapić.

Najčitanije

Akademcu pet medalja u Nišu

Podgorica, (MINA) – Tekvondo klub Akademac nastup na tradicionalnom međunarodnom turniru Asteriks kup u...