fbpx
NaslovnicaCrna GoraKriminalci neće biti sigurni ni u Crnoj Gori, ni u Srbiji

Kriminalci neće biti sigurni ni u Crnoj Gori, ni u Srbiji

Podgorica, (MINA) – Saradnja crnogorske i srpske policije na suzbijanju organizovanog kriminala kontinuirana je i kvalitetna, ocijenili su ministri unutrašnjih poslova dvije države, Mevludin Nuhodžić i Nebojša Stefanović, i poručili da kriminalci nijesu i neće biti sigurni ni u Crnoj Gori, ni u Srbiji.

Nuhodžić je, tokom boravka u Beogradu, pohvalio saradnju kriminalističkih policija, kao i zajedničkih operativnih timova, koja je rezultirala lociranjem osoba koje se međunarodno potražuju, presijecanjem kanala krijumčarenja narkotika i rasvjetljavanjem teških krivičnih djela.

On je, kako je saopšteno iz Ministarstva unutzrašnjih poslova, rekao da kriminalne grupe djeluju ne poznajući granice, ne samo u regionu, već i širom svijeta.

„Zato je naš najbolji odgovor otvorena, efikasna i iskrena saradnja koja jasno govori da kriminalci nijesu i neće biti sigurni ni u Srbiji ni u Crnoj Gori, i da će se naše države snažno suprotstaviti i obračunati sa organizovanim kriminalom“, istakao je Nuhodžić.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Crvena zvezda novi šampion ABA lige

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Crvene zvezde novi su šampioni ABA lige. Crvena zvezda je večeras...