fbpx
NaslovnicaCrna GoraKompanija One i ove godine dio zelene revolucije

Kompanija One i ove godine dio zelene revolucije

Podgorica, (MINA) – Kompanija One će u subotu, gašenjem svjetla u upravnoj zgradi u Podgorici i poslovnicama širom Crne Gore u 20 sati i 30 minuta, obilježiti akciju Sat za našu planetu.

Iz te kompanije saopštili su da već 15 godina podržavaju inicijativu koju organizuje Svjetski fond za prirodu.

Oni su istakli da posvećenost životnoj sredini treba pokazivati kroz svakodnevne izbore, a da ovaj put mora podrazumijevati zajedništvo svih u društvu.

Zbog toga, kako su naveli, kompanija One nije samo učesnik, već i aktivni ambasador održivosti, primjenjujući je u svom poslovanju i pogledu na zelene politike i podstičući svoje korisnike, partnere i zaposlene da se uključe u tu važnu inicijativu.

“Preduzmite akciju, budite dio zelene revolucije, jer ako se udružimo svi, tada možemo da donesemo promjenu i pokažemo da je svaki napor za očuvanje Zemlje vrijedan, i da možemo doprinijeti smanjenju posljedica na koje ekolozi neumorno upozoravaju“, poručili su iz kompanije One.

Oni su istakli da, uprkos tome što nema lakih i brzih rješenja za klimatsku krizu, javne institucije, privatni sektor, nevladine organizacije i građani zajedno mogu doprinijeti ublažavanju posljedica klimatskih promjena.

“U subotu ćemo zajedno sa milionima ljudi širom svijeta poslati poruku da je očuvanje planete prioritet i zadatak svih nas”, naveli su iz kompanije One.

Akcija Sat za našu planetu, u svijetu poznata kao Earth Hour, prvi put je održana u Sidneju 2007. godine.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije