fbpx
NaslovnicaCrna GoraGrbović: Neodgovornim potezima pojedinaca došlo do pojave novih slučajeva

Grbović: Neodgovornim potezima pojedinaca došlo do pojave novih slučajeva

Podgorica, (MINA) – Crna Gora je kontrolisala virus, ali je, poslije određenog vremena, neodgovornim potezima pojedinaca došlo do pojave novih slučajeva, ocijenio je predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović.

Grbović je za Radio Televiziju Nikšić, govoreći o novonastaloj situaciji sa koronovirusom, kazao da su do takvog stanja doveli neodgovorni potezi pojedinaca koji su putovali u zemlje odakle je importovan koronavirus.

On je, povodom minulih dešavanja, kritikovao i pojedine nikšićke ljekare ističući da ne služe na čast ljekarskoj profesiji, prenosi portal Onogošt.

Grbović se zapitao da li građani Nikšića treba, kako je kazao, uopšte i da idu na liječenje kod njih.

„Moramo, nažalost, da pojačavamo mjere, ne smije više biti nikakvog okupljanja, mi idemo u izbore, mislim da ne smije biti nikakvih, ni velikih tribina, ni malih, nego da zaista čuvamo zdravlje naših građana”, rekao je Grbović.

Kako je kazao, “nažalost, imamo ljekare koji ne služe na čast profesiji i Hipokratovoj zakletvi, koji nijesu htjeli da pruže zdravstvenu zaštitu povrijeđenom policajcu koji je bio doveden u bolnicu”.

“Mislim da zaista treba građani Nikšića da se zabrinu i da li će zaista ići kod tih ljekara da im pružaju zdravstvene usluge, ja sigurno neću“, poručio je Grbović.

Najčitanije