fbpx
NaslovnicaCrna GoraEvropski savez: Spremni za izbore u Kotoru, bićemo pokretač promjena

Evropski savez: Spremni za izbore u Kotoru, bićemo pokretač promjena

Podgorica, (MINA) – Evropski savez, koji čine Socijaldemokrate (SD), Socijaldemokratska partija (SDP) i Liberalna partije (LP), nastupiće na lokalnim izborima u Kotoru 29. septembra i biće pokretač prijeko potrebnih promjena u tom gradu, poručili su iz tog saveza.

Iz Evropskog saveza su kazali da će građanima Kotora ponuditi dobru izbornu listu, na kojoj će se naći ljudi koji mogu doprinijeti oporavku Kotora, njegovom razvoju i građenju prosperitetnije budućnosti.

“Vođeni isključivo onim što su zahtjevi, apeli i inicijative građana, nastojaćemo da ponudimo sve ono što odgovara realnim potrebama lokalnog stanovništva, ali i unapređuje turističku i kulturnu ponudu Kotora, koji je istinska riznica kulturne i nematerijalne baštine”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da Kotor vjekovima baštini sve vrijednosti na kojima počiva savremeno crnogorsko društvo.

Evropski savez, kako se dodaje, od osnivanja zavređuje značajno interesovanje svih dobronamjernih ljudi, koji u tom savezu vide političku snagu koja može da bude pokretač prijeko potrebnih promjena, kako u Kotoru, tako i u Crnoj Gori.

“Zato smo sigurni da ćemo biti jedan od stubova buduće lokalne vlasti, koja će izaći u susret očekivanju građana Kotora, posebno onih koji u nama vide šansu da se društvena i politička zbilja i u Kotoru i Crnoj Gori mijenja nabolje”, poručili su iz Evropskog saveza.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije