fbpx
NaslovnicaCrna GoraĐukanović za predsjednika, Marković za zamjenika

Đukanović za predsjednika, Marković za zamjenika

Podgorica, (MINA) – Kotorski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) počeo je pripreme za Osmi Kongres te stranke, a na dosad održanim sastancima Milo Đukanović je predložen kao jedini kandidat za predsjednika partije, a Duško Marković za zamjenika.

Iz kotorskog DPS-a saopšteno je da se na sastancima predlažu najkvalitetniji kadrovi, vodeći računa da se partije podmlađuje i da svi imaju jednake šanse.

“Na dosad održanim sastancima Milo Đukanović je predložen kao jedini kandidat za predsjednika partije, a Duško Marković za zamjenika partije. To je potvrda ispravne politike naše partije i Vlade koju predvode Đukanović i Marković”, kazali su iz DPS-a.

Oni su objasnili da su održane sjednice Izvršnog odbora i Opštinskog odbora na kojima su se članovi upoznali sa daljim Planom aktivnosti do Kongresa.

Navodi se da se nakon toga otpočelo sa sastancima u Mjesnim organizacijama na kojima se predlažu kandidati za predstavnike za Kongres i sa predlaganjem kandidata za organe Partije.

Ističe se da su svi sastanci kvalitetno pripremljeni i da na njima prisustvuje veliki broj članova.

“Na sastancima se pored predlaganja kandidata za organe partije na državnom nivou razgovaralo I o aktuelnim razvojnim pitanjima grada Pokazalo se da novo opštinsko rukovodstvo sa predsjednikom Željkom Aprcovićem radi prave stvari”, navode iz DPS-a.

Kako su kazali sastanci u Mjesnim organizacijama biće nastavljeni po planu koji je utvrdio Opštinski odbor.

Najčitanije

Jelić na čelu sekcije Evropskog suda za ljudska prava

Podgorica, (MINA) - Sutkinja Evropskog suda za ljudska prava (ESLJP) u Strazburu Ivana Jelić...