fbpx
NaslovnicaCrna GoraŠaranović: Odlučno i bez kompromisa u suočavanju sa kriminalom

Šaranović: Odlučno i bez kompromisa u suočavanju sa kriminalom

Podgroica, (MINA) – Hapšenje člana kriminalne grupe I.K. (38) pokazuje da crnogorske službe djeluju odlučno i bez kompromisa u suočavanju sa organizovanim kriminalom, poručio je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

On je u saopštenju naveo da je uspješno lociranje i hapšenje međunarodno traženog visokorangiranog člana kriminalnog klana rezultat izuzetne saradnje i profesionalnosti službenika Sektora za borbu protiv kriminala i Odjeljenja bezbjednosti Budva, uz podršku Specijalnog policijskog odjeljenja.

Šaranović je kazao da to hapšenje pokazuje visoku posvećenost i efikasnost službi u borbi protiv organizovanog kriminala.

„Ovo hapšenje jasno pokazuje da naše službe djeluju odlučno i bez kompromisa u suočavanju sa organizovanim kriminalom“, naveo je Šaranović.

Kako je rekao, cilj je stvaranje sigurnog okruženja za sve građane, a ovakve akcije su ključne u ostvarivanju tog cilja.

Šaranović je pohvalio sve službenike koji su učestvovali u operaciji, navodeći da su njihova hrabrost, odlučnost i profesionalizam temelj na kojem grade bezbjedniju budućnost.

On je poručio da nastavljaju sa intenzivnim aktivnostima, usmjeravajući se primarno na neutralizaciju djelovanja organizovanih kriminalnih grupa, njihovih vođa i pojedinaca koji su povezani sa njima, „bez obzira na njihovu veličinu, naziv ili uticaj“.

„Naša poruka kriminalnim strukturama je jasna: nećemo odustati od naše namjere da zaštitimo pravdu i bezbjednost naših građana“, zaključio je Šaranović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije