fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoMustafić: Bajram da donese radost i ojača ljubav i slogu

Mustafić: Bajram da donese radost i ojača ljubav i slogu

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Bošnjačkog vijeća u Crnoj Gori Suljo Mustafić čestitao je reisu Islamske zajednice Rifatu Fejziću i svim pripadnicima islamske vjere Ramazanski bajram, uz želju da donese radost i ojača ljubav i slogu.

Mustafić je rekao da su im ramazanski post i molitve okrijepili duh i približili ih Bogu, jačajući bliskost i razumijevanje.

“Nadamo se da će snaga zajedništva koju nam je ulio ovaj sveti mjesec biti izvor našeg jedinstva u vremenu ispred nas”, naveo je Mustafić u čestitki.

Kako je kazao, Bajramski blagdani su dani radosti koje pripadnici islamske vjeroispovijesti obilježavaju i dijele otvorenog srca, zajedno sa svojim porodicama, rodbinom, prijateljima i komšijama.

“Želimo da Bajram donese radost, ojača ljubav i slogu u našim domovima, jedinstvo i solidarnost u zajednici i društvu i zbliži nas u nastojanju da učvrstimo razumijevanje i međusobno poštovanje u našoj Crnoj Gori”, poručio je Mustafić.

On je rekao da su u danima Bajrama njihove misli i dove sa onima kojima je, kako je naveo, radost uskraćena – nemoćnima, bolesnima i unesrećenima, a posebno stanovnicima Gaze i Palestine.

“Molimo Boga da im olakša patnje i da, i oni i njihove porodice, osjete ljepotu ovih blagdana”, dodao je Mustafić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

UCG promijenio društvenu paradigmu Crne Gore

Podgorica, (MINA) - Univerzitet Crne Gore (UCG) promijenio je društvenu paradigmu Crne Gore i...