fbpx
NaslovnicaCrna GoraBogdanović: Pobijediće Đukanović da bi pobijedila Crna Gora

Bogdanović: Pobijediće Đukanović da bi pobijedila Crna Gora

Podgorica, (MINA) – Građani će na biralištima 2. aprila podržati svoju državu i viziju koja garantuje njen evropski put, kazao je generalni sekretar Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Bogdanović.

On je rekao da je tačno sedam dana ostalo do nove velike pobjede evropske i građanske Crne Gore.

To će, kako je naveo Bogdanović, biti najbolji odgovor svima koji udaraju u njene temelje.

„Na biralištima će građani podržati svoju državu i viziju koja garantuje njen evropski put na kom su je zaustavili “oslobodioci“ i njihovi mentori 2020. godine“, kaže se u saopštenju.

Prema riječima Bogdanovića, za razliku od onih koji su uvijek protiv nečega ili nekoga, jer su protiv sopstvene zemlje, većina će i u nedjelju biti za multietničku Crnu Goru, članicu Evropske unije u bliskoj budućnosti.

„Nakon sve učestalijih nastupa onih koji vode hajku protiv časne crnogorske dijaspore, na krilima podrške Šešelja, Rakovića i ostale šovinističke elite, dobro je da primjećujemo da i u njihovim redovima ima onih koji se od toga distanciraju“, kaže se u saopštenju.

Bogdanović je rekao da je primjetno da predsjednika Pokreta Evropa sad Milojka Spajića nema na posljednjim skupovima predsjedničkog kandidata te partije Jakova Milatovića.

„A dobri poznavaoci prilika u vrhu Evropa sad osnovano tvrde da se lideru tog pokreta ne sviđa ni podrška Demokratskog fronta, a kamoli Šešelja i Rakovića, shvatajući koliko je njegov zamjenik duboko i nepovratno zagazio u nacionalističke vode“, naveo je Bogdanović.

On je kazao „da im neće stajati na muku“.

„A birači će im za sedam dana reći sve – pobijediće Milo Đukanović, da bi pobijedila Crna Gora“, rekao je Bogdanović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije