fbpx
NaslovnicaCrna GoraBečić poziva građane da mirne duše glasaju

Bečić poziva građane da mirne duše glasaju


Podgorica, (MINA) – Lider koalicije „Mir je naša nacija“ Aleksa Bečić, pozvao je sve građane da pomognu u misiji pomirenja Crne Gore i da mirne duše glasaju 30. avgusta.

Iz te koalicije su kazali da je “karavan mira” koji predvodi Bečić, prošao kroz podgorička naselja Donja Gorica, Donji Kokoti, naselje Prvi maj, Masline, Grbavci, Konik, Beri, Gornja Gorica, Zabjelo, Zlatica i Zagorič.

Navodi se da je Bečić razgovarao sa stotinama građana, razmijenio mišljenja i stavove, saslušao konkretne probleme i prezentovao programska rješenja Koalicije.

Oni su kazali da je Bečić pozvao sve građane da pomognu u misiji pomirenja Crne Gore i da mirne duše glasaju 30. avgusta.

“Jer mir je kada nasmijan ideš na glasanje, jer znaš da radiš pravu stvar. Mir je kada vjeruješ da može drugačije. Mir je kada odlučuje tiha većina, a ne režimski ucjenjivači. Mir je kada te nasmiju lažna istraživanja. Mir je kada te kažnjavaju i kada ti podmeću, a ti nastavljaš dalje“, poručio je Bečić.

On je i dodao da je pred državom i njenim građanima istorijski trenutak, od koga zavisi kojim putem će krenuti Crna Gora.

„Da li je to put mira, stabilnosti, prosperiteta, većih plata i penzija, vladavine prava ili put kriminala, korupcije, novog zaduživanja, enormnog bogaćenja pojedinaca, a daljeg siromašenja građana“, dodao je Bečić.

On je rekao da je zato mir riječ koja sve spaja i početak novog puta.

“Puta u budućnost u kojoj neće biti prebrojavanja, podjela i širenja mržnje među braćom, prijateljima, komšijama i kolegama“, kazao je Bečić.

On je naveo da je Milo Đukanović sa 27 godina postao premijer, a njegov sin sa 27 godina milioner i da je poruka i simbolika vrlo jasna.

Bečić je dodao da je Koalicija „Mir je naša nacija“ prijetnja kriminalu, korupciji i svima onima koji su razorili društvo.

“Pa otuda svakodnevna praćenja, podmetanja i kažnjavanja onih koji su trn u oku autokratskom režimu”, rekao je Bečić.

Najčitanije