fbpx
NaslovnicaCrna GoraAdžić: Nijedna teza nije potekla od nas već je prenijeta iz pisma

Adžić: Nijedna teza nije potekla od nas već je prenijeta iz pisma

Podgorica, (MINA) – Ministar unutrašnjih poslova i potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić kazao je da istina uvijek na kraju pobijedi, i da nijedna teza nije potekla od njega i premijera Dritana Abazovića, već je prenešena iz pisma južnokorejskog državljanina Do Kvona.

On je to napisao na Fejsbuku /Facebook/, reagujući na saopštenje Pokreta Evropa sad (PES) u kojem su naveli da je iskaz Do Kvona pred Specijalnim državnim tužilaštvom dokaz da su Adžić i Abazović direktni autori fabrikovane afere, koja se planski plasirala neposredno pred parlamentarne izbore.

Adžić je poručio PES-u „da ne mogu sakriti istinu i da će se, ukoliko budu principijelni, izvinjavati javnosti Crne Gore, a njima ne moraju.

„Sa jednim od najtraženijih svjetskih kriminalaca Spajić se poznaje od 2018, sarađivali su poslovno, posjećivali se u familijarnoj atmosferi, posjećivali se i dok je Do Kvon bio na potjernici. Do Kvon na računaru ima dokaze o komunikaciji i transkacijama Spajića i ljudi iz kripto svijeta“, naveo je Adžić.

On je kazao da je sve to Do Kvon napisao u pismu, koje je upućeno Abazoviću, ministru pravde Marku Kovaču i glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću.

Adžić je rekao da nijedna teza nije potekla od njega i Abazovića, već je prenešena iz pisma, u što će se građani uvjeriti kad ono bude javno dostupno.

„Nevješt pokušaj da demantovanjem nečega što nije ni rečeno pokušaju sakriti odnos Spajića i svjetski poznatog kriminalca krahiraće kao i priča o bankrotu, nedostatku sredstava za plate u septembru, dvojnom državljanstvu, kući i mnogom drugim stvarima sa kojima će se građani upoznati“, naveo je Adžić.

Vrijeme je, kako je dodao, majstorsko rešeto.

„Istina uvijek na kraju pobijedi“, naveo je Adžić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Akademcu pet medalja u Nišu

Podgorica, (MINA) – Tekvondo klub Akademac nastup na tradicionalnom međunarodnom turniru Asteriks kup u...