fbpx
NaslovnicaMina SportVujović na K1 turniru u Pragu

Vujović na K1 turniru u Pragu

Podgorica, (MINA) – Crnogorski kik bokser Miroslav Vujović nastupiće 25. jula na K1 turniru u Pragu, saopšteno je iz Kik boks saveza.

Navodi se da će jedan od najprestižnijih k1 turnira l u Evropi okupiti osam boraca u superteškoj kategoriji.

Trener podgoričkog kluba Ariston, čiji je Vujović član, Predrag Lekić kazao je da su rezultati i medalje na najvećim međunarodnim takmičenjima preporučili crnogorskog superteškaša.

“Vujović  nije pravio pauzu u treninzima, imajući u vidu da je ove godine imao puno mečeva. Neće mu biti problem da turnir dočeka maksimalno pripremljen”, kazao je Lekić agenciji MINA.

Najavljeno je da će, osim Vujovića, nastupiti i Česi David Vinš i Mihal Reizinger, Poljaci Jakub Kozera i Mihal Turinski, Rus Timur Išmuhamedov, Austrijanac Tomas Frošauer i Bjelorus Zahar Trofimov.

Vujović je kazao da je svjestan kvaliteta rivala koji ga očekuju u Pragu I da će mu to biti motiv više da što spremniji otputuje na turnir.

“Radujem se novom sportskom izazovu. Neke učesnike, moje konkurente, dobro znam i radi se o  iskusnim takmičarima. To će mi biti veliki motiv da se što bolje spremim I ostvarim što bolji rezultat”, rekao je Vujović.

Žrijeb četvrtfinalnih biorbi biće odrađen naknadno.

Borbe su planirane da traju tri runde po tri minuta.

Najčitanije

Šutović bronzana na Evropskom kupu

Podgorica, (MINA) - Crnogorska džudistkinja, Andrijani Šutović, osvojila je bronzanu medalju na juniorskom Evropskom...