fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalSavićević: Ni zadovoljan, ni razočaran kvalifikacijama

Savićević: Ni zadovoljan, ni razočaran kvalifikacijama

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević kazao je da nije ni zadovoljan, a ni razočaran rezultatima u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

On je, u emisiji Fudbal fest na Televiziji Crne Gore, kazao da bi utisak bio mnogo bolji da je savladana Letonija.

“Ove kvalifikacije su bile drugačije, specifične u odnosu na druge. Za selekcije kao naša, korona je bila problem, dosta igrača smo izgubili zbog epidemije”, rekao je Savićević.

On navodi da su i prethodni selektori, kao i aktuelni, imali problem sa povredama.

“Trebalo je da odigramo utakmice kući hrabrije. S ove distance, teško je reći zašto to nije bilo, mada drugo poluvrijeme protiv Norveške daje nam drugu sliku”, kazao je Savićević.

Predsjendik Fudbalskog saveza je, odgovarajući na pitanje da li selektor Miodrag Radulović ima njegovu i podršku Izvršnog odbora, kazao da je sjutra sjednice tog tijela i da se o tome za sada ne bi izjašnjavao.

“To što imam da kažem, reći ću na sjednci Izvršnog odbora, ne bi bilo korektno da sada komentarišem nešto zbog ljudi koji su u tom tijelu”, saopštio je Savićević.

On je naglasio da teška situacija u klubovima nije zbog Saveza, već zbog situacije u društvu i posebno korone.

“Uvijek može bolje, ali smatram da smo podgili crnogorski fudbal. Teško mi možemo da dođemo u situaciju da su nam sve mlađe selekcije dobre. Problem je bio sa suđenjem u regijama. One su funkcionisale nezavisno od Fudbalskog saveza do skoro i tamo nismo imali kontrolu”, rekao je Savićević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije