fbpx
NaslovnicaMina SportLiko Soho group generalni sponzor Galeba

Liko Soho group generalni sponzor Galeba

Podgorica, (MINA) – Crnogorsko-ukrajinska kompanija Liko Soho group novi je generalni sponzor barskog odbojkaškog kluba Galeb.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su izvršni direktor kompanije Ivan Krstajić i predsjednik Skupštine Galeba Rajko Tijanić.

Tijanić se, u ime rukovodstva kluba, zahvalio na sponzorstvu, navodeći da je ta saradnja garancija opstanka kluba.

“Veoma smo zahvalni našem generalnom sponzoru, posebno što je odbojka sport u koji se mnogo ne ulaže u Crnoj Gori. U našem klubu u kontinuitetu trenira 300 djevojčica i dječaka, od kojih se trudimo da stvorimo dobre sportiste i vrijedne ljude. Zato posebno cijenimo kada i privrednici prepoznaju kvalitet i značaj koji sport ima za djecu ne samo Bara nego i cijele države”, kazao je Tijanić.

On je poručio da će se truditi da stručnim radom Galeb ostane u samom vrhu crnogorske odbojke.

“Vjerujem da ćemo uspjeti da spriječimo odliv talentovane djece iz naše zemlje, koji su do sada, prirodno, odlazili u veće i bogatije klubove”, rekao je Tijanić.

Izvršni direktor Liko Soho grupe Ivan Krstajić kazao je da je zadovoljan što će ta kompanija podržati mladost Bara i zdrave stilove života.

“Naša kompanija se godinama vodi uvjerenjem da su ljudi najveći resurs svakog društva. Više od toga su svakako djeca koja su naša budućnost, pa smo posebno ponosni što možemo pomoći njihov profesionalni i lični razvoj kroz sport”, kazao je Krstajić.

On vjeruje da Galeb svojim radom u budućnosti može biti na samom tronu crnogorske odbojke.

Krstajić je istakao da će sa rastom kompanije, koja uskoro počinje gradnju hotela sa pet zvjezdica, rasti i podrška ka sportu i ostalnim razvojnim segmentima grada.

“Planiramo valorizaciju svih potencijala Bara: turističkih, infrastrukturnih i privrednih, a uskoro će naš partner postati jedan od najvećih svjetskih hotelskih brendova. Sve će to imati benefite i na standard građana, na crnogorski turizam ali i na sport”, zaključio je Krstajić.

Galeb je za 15 godina postojanja šest puta bio pobjednik Kupa Crne Gore, dva puta prvak države, a u mlađim kategorijam osvojio je preko 30 medalja.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije