fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalOmladinci bez pobjednika i u revanšu

Omladinci bez pobjednika i u revanšu

Podgorica, (MINA) – Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore igrala je danas u Skoplju, u drugom prijateljskom meču, sa Sjevernom Makedonijom neriješeno 1:1.

Pobjednika nije bilo ni u prvom meču, u utorak, koji je završen bez golova.

Domaćin je poveo golom Aleksandra Bogdanoskog, koji je u 48. minutu iskoristio lošu reakciju odbrane crnogorske selekcije.

Konačan rezultat postavio je Romario Camaj u 82. minutu.

Camaj se najbolje snašao, poslije prekida i gužve u šesnaestercu domaćina i sa peterca zatresao mrežu Sjeverne Makedonije.

Crnogorska reprezentacija i u prvom poluvremenu imala je nekoliko šansi za pogodak, ali je mreža domaćina ostala nesavladana.

U 27. minutu u prilici je bio Rade Drakić, dok je u 33. Matija Delić, nakon odličnog prodora Marka Vračara, šutirao preko gola.

Dobar pokušaj imao je i Andrija Radonjić, koji je u 41. minutu bio za malo neprecizan.

Asistent u stručnom štabu selektora Gorana Perišića, Dragan Mijanović, kazao je da je crnogorska selekcija i u drugom meču bila bolja od protivnika.

“Primili smo gol nakon greške, da bi u nastavku uspjeli da stvorimo nekoliko šansi i dođemo do izjednačenja. U te dvije utakmice vidjeli smo na djelu dosta novih igrača, tako da ćemo ih pomno pratiti u narednom periodu, kao i one koji zbog klupskih obaveza nijesu mogli da budu na ovom okupljanju”, kazao je Mijanović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Luka Virpazar i dalje samo na papiru

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Ministarstvo saobraćaja i pomorstva za sada nema precizne rokove kada će...