fbpx
NaslovnicaMina SportSekretarijat za kulturu i sport donirao opremu fudbalskim klubovima

Sekretarijat za kulturu i sport donirao opremu fudbalskim klubovima

Podgorica, (MINA) – Pomoćnik sekretara za kulturu i sport Glavnog grada Miloš Antić sa saradnicima uručio je danas opremu fudbalskim klubovima sa područja Podgorice koji nastupaju u Srednjoj fudbalskoj regiji.

Saopšteno je da će opremu španske marke Joma, na terenima širom Crne Gore nositi seniori fudbalskih klubova Adria, Ribnica, Crvena stijena, Zabjelo, Karioke i Mladost Donja Gorica.

Antić je kazao da su donacijom željeli da pomognu klubovima iz najnižeg ranga takmičenja koji teško, posebno od početka pandemije virusa Covid 19, pronalaze način da prežive i pronađu sponzore.

“Siguran sam da će im na opremi pozavidjeti i mnogo veći i organizovaniji klubovi. Ovo je jedan od načina na koji Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada pokazaje klubovima da nisu zaboravljeni i još jedna u nizu akcija pomoći našim sportskim kolektivima“, rekao je Antić.

On je najavio da će naredna akcija biti usmjerena na pomoć karate klubovima iz Podgorice.

Sekretar Udruženja klubova Centar, Momo Saveljić zahvalio se Glavnom gradu i Sekretarijatu za kulturu i sport.

“Velika zahvalnost Sekretarijatu i još jedan pokazatelj naše sjajne saradnje i brige Glavnog grada i o manjim fudbalskim klubovima. Nadam se da će putem Podgorice, krenuti i druge Opštine i da će naši klubovi opstati u ovom teškom vremenu i kao i uvijek biti prava baza za veće klubove i kasnija vrhunska ostvarenja”, rekao je Saveljić.

Najčitanije