fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSZa Dan zaljubljenih poklanjamo 100 GB interneta - uživaj u ljubavi i...

Za Dan zaljubljenih poklanjamo 100 GB interneta – uživaj u ljubavi i surfu bez granica!

Dan zaljubljenih – povod za posebne trenutke i naročitu pažnju. Slijede dani ljubavi, ali i surfa bez granica, jer našim pripejd i postpejd korisnicima poklanjamo 100GB interneta. 

Besplatni gigabajti važe do srijede, 14. februara, u ponoć, a možete ih aktivirati kroz Telekom ME aplikaciju.

 Korisnici koji još uvijek nemaju Telekom ME aplikaciju, mogu je besplatno preuzeti na Google Play, App Store i Huawei AppGallery.

 ***

Poklanjamo besplatne gigabajte, ali i besplatne kotizacije za LoveRun – rekreativni sportski događaj, koji organizuje Multisport Akademija MAYER, uz već tradicionalnu podršku Crnogorskog Telekoma.

foto: CG Telekom

 Prijava je jednostavna i biće aktivna 13. i 14 februara. Neophodno je da preuzmete kupon iz Telekom ME aplikacije, nakon čega ćete dobiti kod za dvije besplatne kotizacije. Broj kotizacija je ograničen, zato budete brzi, jer je i trčanje ljepše udvoje!

Trka će biti održana u subotu, 17. februara – Vinogradi 13. jul Plantaže, dok se detaljnije informacije mogu pronaći na Love Run i Multisport Akademija Mayer stranicama na društvenim mrežama. U subotu nas očekuju stabilni vremenski uslovi, zato budite spremni da zajedno trčimo i širimo ljubav više nego ikad!

Na samom događaju, nakon uručenja glavnih nagrada, Crnogorski Telekom, kao pokrovitelj događaja, organizuje izvlačenje za učesnike trke i poklanja dva T – Phone Pro uređaja.

Prva LoveRun trka organizovana je u Zagrebu, kao zabavni način obilježavanja Dana zaljubljenih, ali je vrlo brzo prerasla u otvorenu trku za bilo koga ko želi da proslavi ljubav na dan ili u periodu oko dana zaljubljenih. Zbog velikog interesovanja i odlične energije u 2024. trka se održava i u gradovima u regionu – Zagrebu i Mariboru, pod jednim krovnim imenom LoveRun.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije