fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSTelekom sponzor osmog izdanja prestižne triatlon trke Ocean Lava Montenegro

Telekom sponzor osmog izdanja prestižne triatlon trke Ocean Lava Montenegro

Crnogorski Telekom je zvanična mreža ovogodišnjeg, osmog izdanja prestižne triatlon trke Ocean Lava Montenegro, koja će se održati u nedjelju, 19. maja, u Kotoru. Ovaj izuzetan događaj organizuje Multisport akademija MAYER, a ovogodišnje izdanje okupiće 500 takmičara iz čak 45 zemalja. Učesnici će se takmičiti u olimpijskoj distanci (1,5 km plivanja, 50 km biciklizma i 10 km trčanja) i poludistanci  (1,9 km plivanja, 90 km biciklizma i 21 km trčanja).

Kao i prethodnih godina, organizatori iz Multisport akademije Mayer su pripremili bogat program za učesnike i posjetioce, koji će doći da podrže takmičare.

U sklopu događaja, u subotu 18. maja, u Kotoru ispred Starog grada, biće organizovana DJEČIJA TRKA, za djecu uzrasta do 12 godina i distancom koja je prilagođena uzrastu. Interesantan detalj je i da se roditelji mogu pridružiti djeci, a trka je otvorena i za roditelje sa bebama u kolicima. Trka počinje u podne, a detaljne informacije o registraciji dostupne su na društvenim mrežama i sajtu Multisport akademije MAYER.

Ocean Lava Montenegro nije samo sportska trka, to je događaj koji ističe izazov i ljepotu triatlona – kombinacije plivanja, biciklizma i trčanja, u jedinstvenom ambijentu Bokokotorskog zaliva.

Zahvaljujući svim učesnicima, sponzorima, volonterima i lokalnoj zajednici, Ocean Lava Montenegro svake godine raste i razvija se, postavljajući nove standarde u organizaciji sportskih događaja. Sportski turizam ima veliki značaj za lokalnu zajednicu, jer doprinosi ekonomskom razvoju i promociji destinacije na globalnom nivou. Takmičenja poput Ocean Lava Montenegro privlače ne samo sportiste, već i njihove porodice i pratioce, čime se povećava broj posjetilaca i produžava turistička sezona. Pozivamo sve ljubitelje sporta i triatlona da nam se pridruže u Kotoru, uživaju u takmičenju i podrže učesnike ovog prestižnog događaja.” izjavio je direktor trke Igor Majer.

Najčitanije

Sindikat Luke Bar podržava zaposlene u Montecargu

Bar, (MINA-BUSINESS) – Sindikat Luke Bar, prema riječima njegovih predstavnika, pruža punu podršku zaposlenima...