fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSTelekom Montenegro Business Run: 16. juna najveće okupljanje poslovne zajednice u Crnoj...

Telekom Montenegro Business Run: 16. juna najveće okupljanje poslovne zajednice u Crnoj Gori

Telekom Montenegro Business Run, najveći sportski događaj koji okuplja poslovnu zajednicu u Crnoj Gori, održaće se 16. juna na Plantažama, na prostoru Vinskog podruma Šipčanik, a zainteresovane kompanije mogu se prijaviti najkasnije do 10. juna.

Telekom Montenegro Business Run je događaj koji već nekoliko godina okuplja stotine učesnika iz najvećih crnogorskih privatnih i javnih kompanija, koji učešćem u trci promovišu zdrave životne navike i značaj timskog duha u kompanijama. Kompanije se mogu prijaviti tako što će popuniti prijavni formular na sajtu trke.

Trku na 5.000 metara treći put zaredom organizuju Multisport akademija MAYER i Business support centar, dok je generalni sponzor trke ove godine kompanija Crnogorski Telekom, po kojoj ovogodišnji TMBR i nosi ime.

„Nakon dvije godine organizacije ovog događaja, imamo veliko zadovoljstvo da prezentujemo i našeg novog naslovnog partnera, Crnogorski Telekom. Telekom Montenegro Business Run od ove godine svim učesnicima nudi veće, bolje i brže iskustvo uz pregršt noviteta koje ćemo prezentovati svim kompanijama i učesnicima u narednima danima. Zadržavamo visok nivo organizacije, kako same trke, tako i našeg poznatog druženja nakon iste, a ovo partnerstvo nam omogućava da se posvetimo razvoju trke u novim pravcima“, izjavio je Igor Majer, izvršni direktor Multisport akademije MAYER i organizator trke.

Iz Telekoma ističu da TMBR vide kao priliku da sportske i timske vrijednosti koje njeguju u kompaniji podijele sa partnerima i da ih prošire na cijelu biznis zajednicu.

„Očekujemo da će ovogodišnji Telekom Montenegro Business Run biti najveći i najposjećeniji do sada, i očekujemo najmanje hiljadu učesnika iz više desetina kompanija iz privatnog i javnog sektora. Crnogorski Telekom iz godine u godinu sponzoriše i podržava organizaciju različitih sportskih događaja u uvjerenju da se na taj način najbolje promovišu zdrave životne navike i značaj timskog duha u kompanijama.

Zato pozivamo sve partnere i kompanije da se prijave i da iskoriste priliku da budu dio najvećeg okupljanja poslovne zajednice u Crnoj Gori – da odmjerimo snage u sportskoj trci, a onda da nastavimo druženje u Šipčaniku nakon trke”, kazao je Stjepan Udovičić, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma.

Više informacija o trci Telekom Montenegro Business Run može se pronaći na stranici https://www.montenegrobusiness.run/

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije