fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSROĐENDANSKI POPUSTI TRAJU I DALJE, TELEFONI SNIŽENI I PREKO 500 EURA!

ROĐENDANSKI POPUSTI TRAJU I DALJE, TELEFONI SNIŽENI I PREKO 500 EURA!

Podgorica, 08. jul 2022. – U ponudi MTEL-a su sasvim novi Urban Neo paketi, koji imaju više Interneta od svih do sada čak do 1000 GB mjesečno, zatim dodatne gigabajte za društvene mreže, dodatne gigabajte za WB6 zonu  i uz najveći paket korisnici dobijaju i 2 GB za sve države Evrope osim Sjevernu Makedoniju, potom za Tursku, SAD, Kanadu i Kinu.

Povodom 15. rođendana iz MTEL-a preporučuju paket URBAN NEO 3 sa pretplatom koja je snižena i iznosi 15 eura mjesečno. . U  okviru ovog paketa svakog mjeseca korisnik dobija 50GB Interneta, 15GB Interneta za WB6 (Srbija, BiH, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija), 200GB za omiljene aplikacije i sve to uz ekstra snižene modele telefona.

Iz ponude izdvajaju Samsung i Xiaomi modele, koji su sniženi i u ponudi su na 24 mjesečne rate uz nove pakete. Mjesečna rata za Samsung Galaxy A33 uz paket Urban Neo 3 je samo 4 eura, a za Xiaomi Mi 11 Lite je 5 eura. Samo 1 euro mjesečno korisnik plaća za model Xiaomi Redmi 10 C, a uz isti paket za model Xiaomi Redmi Note 11 je rata samo 3 eura. Uz ove modele čak preko 500 eura su sniženi superiorni modeli Samsung Flip i Samsung Fold.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u www.mtel.me  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije