fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSZa LoveRun vikend, svim postpejd i pripejd korisnicima Telekoma na poklon 100...

Za LoveRun vikend, svim postpejd i pripejd korisnicima Telekoma na poklon 100 GB

Dan zaljubljenih je blizu, ali prije toga stiže LoveRun vikend! Za sve one koji nemaju plan za Dan zaljubljenih, Multisport Akademija MAYER i Crnogorski Telekom u nedjelju organizuju LoveRun trku – novi rekreativni sportski događaj, koji se prvi put organizuje u Podgorici.

Budući da je broj onih koji će sa svojim partnerima i partnerkama u nedjelju učestvovati na LoveRun događaju ograničen, kao i da su sve besplatne kotizacije kroz Telekom ME aplikaciju i društvene mreže Telekoma podijeljene, u Crnogorskom Telekomu su odlučili da svim svojim postpejd i pripejd korisnicima povodom Dana zaljbljenih poklone besplatne vikend gigabajte.

Svi postpejd i pripejd korisnici Crnogorskog Telekoma poklon gigabajte mogu aktivirati odmah, a besplatni LoveRun vikend gigabajti aktiviraju kroz Telekom ME aplikaciju. Gigabajti su validni do nedjelje u ponoć.

Korisnici koji još uvijek nemaju Telekom ME aplikaciju, mogu je besplatno preuzeti na Google Play, App Store i Huawei AppGallery, kako bi aktivirali besplatne vikend gigabajte.

O LoveRun događaju koji se održava u nedjelju na aerodromu Špiro Mugoša u Podgorici:

Prva LoveRun trka organizovana je u Zagrebu kao zabavni način obilježavanja Dana zaljubljenih, ali je vrlo brzo prerasla u otvorenu trku za bilo koga ko želi da proslavi ljubav na dan ili oko dana zaljubljenih.

Zbog velikog interesovanja i odlične energije, kao i činjenice da su druženje, zdrav život i ljubav u prvom planu, u 2023. trka će se održati u šest gradova regiona – Zagrebu, Podgorici, Vukovaru, Poreču, Zadru i Mariboru, pod jednim krovnim imenom LoveRun.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije