fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSOtkrijte svijet box paketa uz sve usluge na jednom mjestu

Otkrijte svijet box paketa uz sve usluge na jednom mjestu

Podgorica, 09. februar 2021. – Kompanija MTEL je pripremila odličnu ponudu za nove kablovske korisnike, koji žele da koriste sve telekomunikacione usluge u jednom paketu.

Ukoliko korisnik izabere jedan od BOX 4 paketa, dobijaju najveći izbor TV kanala, najbrži Internet i neograničene pozive ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori i čak do 200GB mobilnog Interneta svakog mjeseca.

Uz  sve ovo korisnicima je omogućen popust od  50 %  na pretplatu tokom prvih 6 mjeseci.

Korisnici paketa BOX 4.1 dobijaju dodatnih 50GB mjesečno na mobilnom broju u okviru paketa, dok korisnici paketa BOX 4.2 i BOX 4.3 dobijaju dodatnih 200GB mjesečno.

Neograničeni pozivi ka svim fiksnim i mobilnim mrežama važe za paket BOX 4.3. Ovo je paket sa definitivno najvećom količinom resursa na tržištu.

U ovom paketu pored Interneta sa brzinom od čak 200Mbps, korisnici imaju preko 200 TV kanala, a uz MOVE pristup TV-u i jednom mobilnom uređaju imaju uključen i HBO i HBO Cinemax, a na čak tri dodatna TV uređaja imaju gratis uslugu.

U dijelu fiksne telefonije imaju neograničene pozivi ka svim fiksnim mrežama u Crnoj Gori i MTEL mobilnoj mreži,  (fer politika 30000 minuta), a u dijelu mobilne telefonije imaju neograničene pozive ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori.

Minuti ka ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u CG se troše zasebno tj. nezavisno od minuta ka MTEL mobilnoj i fiksnoj mreži. Potom, tu si i neograničene SMS poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori, čak 200GB Internet resursa mjesečno (nakon čega se ukida dalje korišćenje interneta). Mjesečna pretplata za ovaj paket sa popustom od 50% u prvih šest mjeseci iznosi 23.50 eura.

Da bi korisnik mogao da aktivira licencu za korišćenje ,,MOVE TV“ aplikacije, potrebno je da kreira nalog na ,,Moj m:tel“ self care aplikaciji/portalu.

Nakon toga, korisnik šalje SMS poruku ,,MOVE TV AKTIVACIJA“ na broj 14555. Potom korisnik preuzima ,,MOVE TV“ aplikaciju i pristupa joj putem naloga koji je prethodno kreirao na ,,Moj m:tel“ self care aplikaciji.

Nakon toga, sistem će automatski prepoznati po osnovu kojeg account-a korisnik ima pravo na dodjelu licence. Jednom aktivirana licenca važi sve do trenutka kada korisnik zatraži deaktivaciju ove usluge.

Popust na pretplatu prvih šest mjeseci važi uz ugovor na 24 mjeseca. Nepotrošeni resursi se ne prenose u naredni mjesec.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Razgovarali o boravišnoj taksi i suzbijanju sive ekonomije

Cetinje, (MINA-BUSINESS) – Predstavnici Nacionalne i lokalnih turističkih organizacija održali su prvi u nizu...