fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSNovi urban neo paketi su najbolji izbor

Novi urban neo paketi su najbolji izbor

Podgorica, 15. jun 2022. – U ponudi MTEL-a su sasvim novi Urban Neo paketi, koji imaju više Interneta od svih do sada čak do 1000 GB mjesečno, zatim dodatne gigabajte za društvene mreže, dodatne gigabajte za WB6 zonu  i uz najveći paket korisnici dobijaju i 2 GB za sve države Evrope osim Sjevernu Makedoniju, potom za Tursku, SAD, Kanadu i Kinu.

U ponudi je novih pet paketa: Urban Neo 1, Urban Neo 2, Urban Neo 3, Urban Neo 4 i Urban Neo 5 sa pretplatom već od 14.99 eura mjesečno. Detaljan opis paketa možete pogledati na linku: https://mtel.me/Privatni/Mobilna/Postpaid/Urban-Neo-tarife#net-dodaci.

Povodom 15. rođendana iz MTEL-a preporučuju paket URBAN NEO 3 sa pretplatom koja je snižena i iznosi 15 eura mjesečno. U  okviru ovog paketa svakog mjeseca korisnik dobija 50GB Interneta, 15GB Interneta za WB6 (Srbija, BiH, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija), 200GB za omiljene aplikacije i sve to uz ekstra snižene superiorne modele Flip i Fold uz poklon slušalice!

Korisnici paketa Urban Neo 3  imaju i neograničene razgovore u MTEL mreži i ka drugim mrežama u Crnoj Gori.

Najsavremeniji Samsung modeli su sniženi i u ponudi su na 24 mjesečne rate uz nove pakete. Mjesečna rata za Samsung Galaxy Z Flip uz paket Urban Neo 3 je samo 24 eura, a za Samsung Galaxy Z Fold je 40 eura. Koji god model da korisnik izabere dobiće na poklon od MTEL-a slušalice Samsung Galaxy Buds Live.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Prikazane fotografije uređaja mogu se razlikovati od originala. Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u www.mtel.me  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

institut simo milosevic

Rakčević spreman da državi proda akcije Instituta Igalo za pet miliona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Privrednik Žarko Rakčević, koji je i jedan od manjinskih akcionara Instituta...