Novi m:SAT paketi

Podgorica, 21. februar 2022. – Kompanija MTEL je pripremila najnoviju ponudu paketa za korisnike satelitske televizije, koji omogućavaju osim televizije još i dodatne telekomunikacione usluge.  Od sada korisnik dobija na jednom računu više usluga, a uz to prvih šest mjeseci plaća samo 1 euro pretplatu koji god m:SAT paket da odabere.

U ponudi je novi mSAT duo paket, koji predstavlja  kombinaciju televizije i Internet usluga i to 152  TV kanala, od kojih je 19 HD, i neograničen Internet sa  čak 50GB  po maksimalnoj brzini. Prvih šest mjeseci korisnik plaća pretplatu samo 1 euro, a nakon toga 14.9 eura mjesečno.

Novost u ponudi MTEL-a je i mSAT trio paket, koji predstavlja kombinaciju televizije, Interneta i mobilne  telefonije. Pretplata za ovaj paket je prvih šest mjeseci samo 1 euro, a nakon toga 22.9 eura mjesečno.

U okviru pretplate korisnik dobija 152 televizijska kanala, od kojih je 19 HD, potom neograničen Internet i to čak 100GB  po maksimalnoj brzini, neograničene minute u MTEL mreži, 200 minuta ka drugim mrežama u Crnoj Gori, neograničene SMS poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori i 10 GB mobilnog Interneta.

Ono što mSAT pakete čini posebnim je i to što jedino u njima korisnici uživaju u čak 11 RTS kanala i 14 Arena TV kanala, od kojih je osam HD.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u www.mtel.me  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Ivan Vujović SDP

Vujović demantovao Abazovića

Podgorica, (MINA) - Generalni sekretar Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović demantovao je izjavu premijera...