fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSNova Samsung Galaxy S22 serija dostupna u Crnogorskom Telekomu

Nova Samsung Galaxy S22 serija dostupna u Crnogorskom Telekomu

Korisnici Crnogorskog Telekoma od danas u poslovnicama Telekoma širom zemlje, kao i preko sajta www.telekom.me, mogu da kupe svoj uređaj iz nove Samsung Galaxy S serije, koju čine modeli S22, S22+ i S22 Ultra. Uz kupovinu uređaja na rate, Telekom korisnicima poklanja i 90 GB interneta, validnih tri mjeseca.

Zahvaljujući najinteligentnijoj kameri kompanije Samsung Electronics do sada, zatim inovativnoj S Pen olovci uz model S22 Ultra, kao i različitim funkcijama koje poboljšavaju kreativnost i produktivnost, Galaxy S22 serija korisnicima nudi mobilno iskustvo bolje od bilo kog drugog.

Galaxy S22 i S22+ donose revolucionarno iskustvo sa kamerom

Opremljeni najnovijom Samsung tehnologijom vještačke inteligencije i novim funkcijama Nightography, Galaxy S22 i S22+ osiguravaju da sadržaj ostaje čist i jasan, danju ili noću.

Superiorni procesor ovih pametnih telefona daje korisnicima snagu kada im je najpotrebnija, dok je elegantan i izdržljiv Armor Aluminijum dizajn napravljen da izdrži slučajne udare. Takođe, cijela serija uređaja omogućava brzo punjenje od 25 V, a modeli S22+ i Ultra dodatno su obogaćeni super brzim punjenjem od 45 V.

Galaxy S22 Ultra – najmoćniji telefon S serije

Galaxy S22 Ultra nudi nove dodatne funkcije, kombinujući neuporedivu snagu Note serije sa kamerom i profesionalne performanse serije S. Ovo je prvi uređaj ove serije koji ima integrisan Samsung S Pen – najbrži do sada, a podržava i Wi-Fi 6E standard koji omogućava veći protok podataka i bržu internet konekciju.

Galaxy S22 Ultra ima ne samo najmoćniju Samsung kameru, već i najpametniju – sa najvećim Samsung senzorom piksela od 2,4 µm , koji omogućava sočivu kamere da uhvati više svjetla i detalja. Osim toga, S22 Ultra Advanced Super Clear Glass sočiva korisnicima pomažu da snimaju još jasnije video zapise noću.

Korisnici Telekoma sve modele iz Galaxy S22 serije mogu kupiti uz određene tarifne pakete i na rate, a više informacija o uređajima dostupno je na sajtu www.telekom.me

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije