Naslovnica MINA Servisi MINA OTS Ljetnja kampanja Telenora: Novi paketi i više interneta                      

Ljetnja kampanja Telenora: Novi paketi i više interneta                      

(Podgorica, 22. aprila) – U susret ljetnjoj sezoni, Telenor je pripemio tri nova paketa za priprejd korisnike, prilagođena potrebama turista, kao i svih korisnika koji žele da nesmetano surfuju internetom i uživaju u prednostima 4G mreže.

Korisnicima su od danas na raspolaganju pripejd turistički paketi koji koštaju pet, deset ili petnaest eura, i omogućavaju besplatnu aktivaciju odgovarajuće količine interneta. Tako korisnik koji kupi paket od pet eura ima mogućnost da tokom pet dana koristi deset gigabajta interneta. Korisnici koji se odluče za paket koji košta deset ili petnaest eura mogu besplatno aktivirati čak 100 gigabajta. Razlika je u tome što besplatni internet u paketu od deset eura važi tokom deset dana, a 100 gigabajta u paketu od petnaest eura mogu da se iskoriste tokom 30 dana od trenutka aktivacije.

Osim novih paketa, Telenor je pripremio i posebne dodatke za nove pakete. Tako se za iznos od jednog eura može aktivirati gigabajt interneta koji važi jedan dan, dok se 100 gigabajta interneta može aktivirati za pet, deset ili petnaest eura, sa periodom trajanja od pet, petnaest ili trideset dana.

Svi dodaci mogu da se aktiviraju putem kratkog koda *140#, koji je Telenor posebno kreirao za turiste. Sve informacije o novoj ponudi dostupne su na sajtu www.telenor.me.

U osmišljavanju svoje ponude, Telenor posebnu pažnju posvećuje turističkoj sezoni i korisnicima koji tokom ljeta posjete Crnu Goru. Novim tarifnim paketima, Telenor nastoji da  omogući kvalitetnu uslugu i  dovoljno saobraćaja u najvećoj 4G mreži u Crnoj Gori.

Kontekt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Ekonomski rast naredne godine 4,9 odsto

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Vlada je danas utvrdila Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona...