fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSKomunikacija sa stilom uz uštedu preko 500 EUR

Komunikacija sa stilom uz uštedu preko 500 EUR

Podgorica, 14. februar 2023. – Kompanija MTEL od sjutra za postpaid korisnike ima ponudu kojom im donosi uštedu od čak preko 500 eura, i to telefone Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ i Samsung Galaxy S22 ultra po sniženoj cijeni, a  uz sniženu pretplatu Urban NEO 5 paketa sa 49.99 na 29.99 eura.

Telefone Samsung S22 serije karakterišu nevjerovatne performanse za poboljšanje produktivnosti, S pen sa poboljšanom latencijom za S22 ultra seriju, fenomenalne kamere uz Nightography karakteristike Galaxy S22 serije pametnih telefona. Pored  brzine obrade fotografija i video zapisa, Samsung Galaxy S22 serija nudi izdržljivu bateriju čije trajanje može biti čak duže od jednog dana.

Sniženje telefona nije jedino! Snižena  pretplata Urban NEO 5 paketa sa 49,99 eura na 29,99 eura predstavlja prvo pravo neograničeno iskustvo.

Resursi koji su uključeni u sniženu pretplatu Urban NEO 5 paketa se prosto ne mogu potrošiti jer korisnik svakog mjeseca dobija: 30000 minuta u MTEL mreži, 30000 minuta ka mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori i 30000 SMS poruka ka mobilnim mrežama u Crnoj Gori. Naravno to nije sve. Tu je i 1000 GB maksimalne brzine protoka i dodatnih 50 GB za roming u zoni Zapadnog Balkana, kao i 2 GB data rominga. Ako svemu ovome dodamo i mogućnost odabira besplatna tri Internet dodatka od po  100 GB mjesečno za reprodukciju sadržaja sa sljedećih aplikacija: Youtube, Tiktok, Društvene mreže (Facebook, Viber, Instagram, Twitter, Whats App, Wikipedia i mondo GO) slobodno  se može reći da bolje od ovoga ne postoji.

Ali ni to nije sve jer korisnici na poklon dobijaju i pametni  sat Samsung Galaxy Watch 4, kojeg karakteriše prefinjen dizajn, napravljen od nerđajućeg čelika, što ga uz snažnu i intuitivnu funkcionalnost čini neodoljivim.

Iz MTEL-a poručuju korisnicima da ne propuste jedinstvenu ponudu uz najbolje cijene i poklone!

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice Urban Neo 5 se plaća 6 eura prilikom potpisivanja ugovora. Akcija traje do isteka zaliha telefona i satova.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, Instagram profilu @mtelcg, web site-u www.mtel.me  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije