fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPovoljnosti za online plaćanje struje NLB Visa karticom

Povoljnosti za online plaćanje struje NLB Visa karticom

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – NLB banka će u okviru kampanje, koja traje do 1. maja, za svaki plaćeni račun za struju NLB Visa karticom, preko sajta Elektroprivrede (EPCG), klijentu vratiti pet odsto od obavljenog plaćanja.

“NLB banka je prirpemila povoljnost za sve koji koriste NLB Visa platne kartice u okviru kampanje koja će trajati od danas do 1. maja”, navodi se u saopštenju.

Banka se, kako su podsjetili njeni predstavnici, pridružila kampanji Ostani doma, imajući u vidu svoju važnost i ulogu društveno odgovornog subjekta, čiji je cilj briga o dobrobiti i sigurnosti građana.

„Kampanja je nastavak svih dosadašnjih napora banke da klijentima obezbijedi adekvatnu podršku i time smanji potrebu za dolaskom u banku radi jednostavnih bankarskih poslova“, rekli su predstvnici banke.

Oni su dodali da specijalan benefit koji će važiti do 1. maja, osim što građanima pojednostavljuje plaćanje računa za struju, omogućava i uštedu prilikom plaćanja.

„Iz udobnosti doma, bez potrebe da posjete filijalu banke ili naplatne šaltere EPCG, korisnici NLB Visa kartica, moći će da iskoriste povoljnost pri plaćanju jednog ili više mjesečnih računa na sajtu EPCG, bez obzira na njihov iznos“, objasnili su iz NLB banke.

Oni su podsjetili da klijenti banke uz NLB platne kartice tokom cijele godine mogu koristiti posebne popuste do 20 odsto i trgovinu do čak 24 mjesečne rate, na brojnim lokacijama širom Crne Gore.

„NLB će nastaviti sa aktivnostima koje stimulišu odgovorno ponašanje i upotrebu digitalnih kanala, kao kompanija koja nastoji da svojim klijentima pruži najbolju uslugu“, saopštili su iz banke.

Najčitanije