fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOtvorili novu poslovnicu u Beranama

Otvorili novu poslovnicu u Beranama

Berane, (MINA-BUSINESS) – Elektroprivreda (EPCG) je u ponedjeljak otvorila novu, savremenu poslovnicu u Beranama, koja bi trebalo da doprinese unapređenju odnosa sa kupcima.

Iz kompanije su objasnili da će kupci sve usluge moći da dobiju u novom prostoru, u ulici Dušana Vujoševića, dok je dosadašnji naplatno-informativni punkt u ulici Mirka Arsenijevića zatvoren.

Izvršni rukovodilac Funkcionalne cjeline Snabdijevanje, Nikola Bezmarević, kazao je da su se na otvaranje nove poslovnice odlučili kako bi obezbijedili što kvalitetnije i efikasnije rješavanje svih potreba kupaca u vezi sa snabdijevanjem električnom energijom.

“Na taj način brinemo i o potrebama naših zaposlenih, koji sada imaju znatno bolje uslove za rad”, naveo je Bezmarević.

On je dodao da će EPCG nastaviti sa sličnim aktivnostima, u cilju unapređenja poslovanja i povećanja zadovoljstva korisnika.

Bezmarević je saopštio da mu je drago što se novi prostor otvara u godini kada EPCG slavi 110 godina postojanja i rada.

“Snabdijevanje u Beranama pokriva kupce sa teritorija opština Berane, Andrijevica, Plav, Petnjica i Gusinje, u kojima ima blizu 23 hiljade kupaca iz kategorije domaćinstava i oko dvije hiljade kupaca iz kategorije ostala potrošnja”, navodi se u saopštenju.

Iz EPCG su naveli da u toj bazi ima preko deset hiljada članova Zlatnog tima, odnosno domaćinstava koja redovno izmiruju obaveze, a za koje je u toku velika nagradna igra Zlatni tim: Energija koja pokreće 2.

“U novom prostoru, kao i u ostalim jedinicama Snabdijevanja koje EPCG ima u Crnoj Gori, potrošači mogu da plate račune za utrošenu električnu energiju bez provizije, potpišu sporazum o dinamici izmirenja duga, ugovor o snabdijevanju, podnesu prigovor, kao i da promijene ime kupca, odnosno vlasnika brojila”, dodaje se u saopštenju.

Iz EPCG su dodali da u novom prostoru potrošači mogu da dobiju sve informacije o servisima EPCG – primanje računa elektronskim putem, primanje notifikacije o visini računa putem SMS-a, kao i plaćanje putem web portal EPCG bez provizije.

Najčitanije