Naslovnica MINA Business Izvučeno 300 dobitnika nagradne igre

Izvučeno 300 dobitnika nagradne igre

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U upravnoj zgradi Elektroprivrede (EPCG) u Nikšiću danas su, u skladu sa Pravilima nagradne igre Zlatni tim uvijek na dobitku, izvučeni dobitnici vrijednih nagrada.

Nagradna igra počela je 11. i trajala do 31. januara, a organizovana je članove Zlatnog tima, odnosno sva domaćinstva koja 31. januara nijesu imala dugovanja po osnovu utrošene električne energije.

„U bazi za izvlačenje 200 nagrada, u vidu umanjenja od 50 EUR na računu za utrošenu električnu energiju, našlo se 193,97 hiljada domaćinstava, članova Zlatnog tima“, navodi se u saopštenju.

U bazi za izvlačenje 100 nagrada, u vidu umanjenja od 100 EUR na računu za utrošenu električnu energiju, našlo se 23,34 hiljade domaćinstva, članova Zlatnog tima koji ujedno imaju aktiviran servis elektronski račun.

„Umanjenja će dobitnicima biti prikazana na februarskom računu, a ukoliko je umanjenje veće od februarskog računa, potrošač će biti u pretplati“, objasnili su iz EPCG-a.

Izvlačenje nagrada, koje je organizovano metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem, nadgledala je komisija u sastavu Dragan Kadić, Predsjednik, i članovi Jelena Ćeranić i Eleonora Albijanić.

Obavještenje o dobitnicima objavljeno je na web portalu www.epcg.com, a sjutra će pretplatni brojevi dobitnika biti objavljeni u štampanim medijima.

Najčitanije

S&P 500 i Nasdaq indeksi pali

Njujork, London, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu je u ponedjeljak Dow Jones porastao, zahvaljujući...