fbpx
NaslovnicaMINA BusinessGradska senior kartica omogućiće brojne povoljnosti

Gradska senior kartica omogućiće brojne povoljnosti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Projekat Gradska senior kartica, kao novi socijalni servis, omogućiće starijim sugrađanima da ostvare popuste na veliki broj proizvoda i usluga na teritoriji Podgorice.

Iz PG Biroa je saopšteno da su sekretar Sekretarijata za socijalno staranje Glavnog grada Ivan Terzić i predsjednik Udruženja penzionera Podgorica Ilija Stanišić, u okviru sprovođenja projekta Gradska senior kartica, potpisali Memorandum o saradnji.

“Za ovaj novi socijalni servis iz budžeta Glavnog grada za ovu godinu, izdvojeno je 50 hiljada EUR”, navodi se u saopštenju.

Iz PD Biroa su objasnili da će senior kartice doprinijeti unapređenju standarda penzionera i starijih sugrađana, a to je, kako su dodali, i način da Glavni grad još jednom iskaže odgovornost i zahvalnost prema starijima za doprinos koji pružaju društvenoj zajednici.

“Potpisnici Memoranduma su saglasni da će ostvarivati i podsticati blisku saradnju na projektu Gradska senior kartica, zajednički promovisati projekat, sarađivati na partnerskim osnovama u svim oblastima gdje za to postoji interes starijih građana i zajednice, vodeći se načelom jednakih mogućnosti za sve”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije