fbpx
NaslovnicaMINA BusinessGlavni grad pomaže mala i srednja preduzeća

Glavni grad pomaže mala i srednja preduzeća

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Glavni grad Podgorica i ove godine je opredijelio sredstva u iznosu od 30 hiljada EUR za razvoj malog i srednjeg preduzetništva u Podgorici.

Gradski menadžer, Marjan Junčaj i sekretar za preduzetništvo, Kemal Grbović su tim povodom razgovarali sa kandidatima koji su se prijavili na ovogodišnji konkurs i koji su stekli uslove za ostvarenje prava na kredit.

Grbović je, kako je saopšteno iz PG Biroa, kazao da je zadovoljan nastavkom dobre prakse podrške Glavnog grada preduzetnicima.

Komisija za realizaciju Konkursa za dodjelu kredita za podsticanje preduzetništva, na čelu sa Junčajem, je na osnovu internog uputstva i utvrđenih kriterijuma za obrazovanje rang liste prijavljenih kandidata donijela odluku da svi prijavljeni kandidati ostvare to pravo.

Prijavljeni kandidati su ZU Dr Senad, BVS Centar Bogojević, Vinarija “Bogojević”, Raimont International Company, TA Eastwest voyage, Rondo, Frizerski salon Stars, SZR Zijo, Luna lift DMS, ZU ME Dental, “Taljanović“, Hanaa CO i SI-Finans.

Junčaj je pozvao sve kandidate da iskoriste te mogućnosti i da ukoliko naiđu na prepreku tokom realizacije kredita osjećaju slobodu da se obrate Glavnom gradu za pomoć, te poželio uspjeh preduzetnicima u daljem radu i razvijanju biznisa.

Najčitanije