fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAir Montenegro produžio sezonsku liniju ka Turskoj

Air Montenegro produžio sezonsku liniju ka Turskoj

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Državna avio-kompanija Air Montenegro planira da nastavi direktne letove za Istanbul i u narednoj godini.

U pitanju je sezonska linija iz Tivta koja se na međunarodnom nivou vodi kao čarter, ali je očigledno interesovanje za nju dovoljno veliko da se nastavi sa povezivanjem ovog grada i administrativnog centra Turske, pišu Dnevne novine.

Na internet stranicama prevoznika Air Montenegro zainteresovani trenutno mogu kupiti kartu za povratno putovanje na ovoj relaciji do 9. januara naredne godine. Cijena se kreće od 170 EUR, pa naviše, a sve u zavisnosti od datuma putovanja. Avioni lete dva puta sedmično, i to srijedom i nedjeljom.

Prvobitno je najavljeno da će posljednji let za Istanbul biti 28. oktobra, neposredno prije završetka globalne ljetnje, odnosno „visoke” sezone u avio-prevozu.

Nakon stečaja državne avio-kompanije Montenegro Airlines krajem prošle godine, aktuelna Vlada osnovala je novu u februaru. Prvi komercijalni let bio je 10. juna između Podgorice i Beograda. Kako je nedavno kazao izvršni direktor Predrag Todorović, u prva tri mjeseca realizovano je više od 800 letova i prevezeno 60 hiljada putnika.

Kompanija Air Montenegro od novembra više neće letjeti utorkom na relaciji Tivat – Beograd.

Takođe, prema novom rasporedu objavljenom na korporativnim stranicama ovog prevoznika, posljednji let između Podgorice i Frankfurta biće 13. septembra, dok je nepoznata sudbina linije Tivat – Banja Luka.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije