fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZoran Milovanović novi izvršni direktor kompanije M:tel

Zoran Milovanović novi izvršni direktor kompanije M:tel

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Novi izvršni direktor kompanije M:tel je Zoran Milovanović.

Iz kompanije je saopšteno da je Milovanović, nakon završenih studija Elektrotehnike na Univerzitetu u Beogradu, karijeru počeo u Telekomu Srbija, gdje je radno angažovan na liderskim pozicijama u periodu od 1996. do 2016. godine.

„Vršio je funkciju direktora u različitim sektorima Telekoma Srbija. Na funkciji direktora Sektora za eksploataciju i održavanje mreže upravljao je projektima od značaja na nivou Tekekoma Srbija, dok je kao direktor Sektora za multimedijalne usluge doprinio implementaciji najsavremenijih rješenja u toj oblasti“, navodi se u saopštenju.

Sa pozicije direktora Sektora za zaštitu od fraud-a upravljao je, pored ostalog, razvojem i primjenom poslovnih procedura zaštite za sve telekomunikacione usluge u portfelju Telekoma Srbija.

Učestvovao je na nekoliko važnih projekata Telekoma Srbija, među kojima se izdvajaju izgradnja međunarodne mreže Telekoma Srbija, uvođenje IPTV-a u Srbiji, izgradnja mreže za distribuciju TV signala, satelitske stanice Prilike u Ivanjici i mnogi drugi.

Od 2016. godine prelazi na poziciju Service Fraud menadžera u kompaniji Telenor Srbija.

„Bogato radno iskustvo na liderskim pozicijama, uz poznavanje trendova telekomunikacija, kao i razumijevanje regionalnog tržišta, decembra 2019. godine kandidovalo ga je na poziciju specijalnog savjetnika izvršnog direktora u kompaniji M:tel. Od ponedjeljka je imenovan za izvršnog direktora kompanije M:tel“, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije M:tel su saopštili da su uvjereni da će njegovo bogato profesionalno iskustvo i poznavanje potencijala i prilika u kompaniji, doprinijeti njenom daljem razvoju i uspjehu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije