fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Luci Bar pretovarena dvomilionita tona

U Luci Bar pretovarena dvomilionita tona

Bar, (MINA-BUSINESS) – Luka Bar je u novembru postavila rekord u brodskom pretovaru tereta, pošto je u petak pretovarila dvomilionitu tonu, saopšteno je iz kompanije.

“Na Terminalu za rasute terete u petak je obilježen trenutak pretovar dvomilionite tone, što predstavlja najbolji ostvareni rezultat od restruktuiranja Luke Bar”, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su rekli da Luka Bar bilježi rekordan nivo produktivnosti u trenucima posebnih izazova na domaćem i globalnom nivou, kako sa aspekta ekonomskih, tako i svih drugih koji se odražavaju na promet tereta i obim pretovara.

“Suočeni sa svim promjenama, menadžment Luke Bar je u tekućoj godini uspio da obezbijedi visok nivo efikasnosti poslovanja i povećanja produktivnosti kompanije. Uspjeli smo značajno da unaprijedimo proces rada, a zalaganjem svih zaposlenih dodatno poboljšamo pružanje usluga skladištenja i pretovara terete”, rekli su iz Luke Bar.

U tom preduzeću su kazali da očekuju da se trend pozitivnog rasta nastavi i da se njihova kompanija učvrsti i pozicionira kao pouzdan partner u intermodalnom transportnom lancu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije