fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTelekom digitalna kancelarija za fleksibilan način rada

Telekom digitalna kancelarija za fleksibilan način rada

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom je ponudio novu uslugu pod nazivom Moja digitalna kancelarija, koja poslovnim korisnicima olakšava fleksibilan i mobilan način rada, tako da mogu nesmetano obavljati poslovne obaveze gdje god da se nalaze.

Iz kompanije su objasnili da je riječ o kompletnom digitalnom rješenju za savremeni biznis koje uključuje sve – od laptopa i mobilnog interneta, do programa i usluga zahvaljujući kojima posao teče glatko.

„Biznis korisnici Telekoma biraju između dva laptop računara – ASUS X515JA-WB311 i HP 250 G7 i5-1035G1 8G256 DVDWR, dok su ostali elementi usluge isti bez obzira na računar i među njima su mobilni internet, Microsoft 365 licenca, eTrust usluga za digitalno potpisivanje dokumenta, Cloud Storage administratorski nalog sa pet gigabajta (GB) prostora i antivirus zaštita odnosno TrendMicro antivirus licenca“, navodi se u saopštenju.

Mobilni internet uključen u uslugu podrazumijeva brzi bežični pristup internetu i korisnici će dobiti data karticu sa 100 GB mjesečno tokom trajanja ugovora.

Microsoft 365 je usluga koja dobro poznate Microsoft programe čini još praktičnijim. Moja digitalna kancelarija uključuje paket Microsoft 365 Apps, za lakšu saradnju na daljinu i bolju povezanost, a detalji se mogu dobiti na stranici https://telekom.me/poslovni-korisnici/ict-office-365.

„eTrust usluga Telekoma korisnicima omogućava oslobađanje od papirologije i elektronsko potpisivanje i pečatiranje dokumenata. U Moju digitalnu kancelariju je uključen paket eTrust Intro sa 30 transakcija mjesečno za jednog zaposlenog“, navodi se u saopštenju.

Ukoliko je biznis korisnicima potrebno više transakcija ili više korisnika eTrust portala, moguće je aktivirati dodatne opcije ili veći paket preko linka https://telekom.me/etrust-pravna-lica.

Iz Telekoma su objasnili da je tu i pet GB Cloud Storage za čuvanje dokumenata, kako bi uvijek bili dostupni korisnicima usluge Moja digitalna kancelarija.

Aktivacija administratorskog paketa vrši se na zahtjev, a više detalja dostupno je na linku https://telekom.me/poslovni-korisnici/ict-cloud-storage.

„Trend Micro Antivirus zaštita je tu da čuva podatke korisnika Telekom digitalne kancelarije, a funkcioniše tako što detektuje i blokira viruse, spyware, spam i hakerske napade. Ugrađena sigurnosna procjena upozorava korisnike ako pokušaju da otvore potencijalno opasnu web stranicu“, kazali su iz Telekoma.

Administrator usluge dobiće pristup web portalu preko koga upravlja ovom uslugom, o kojoj se mogu više informisati na stranici https://telekom.me/poslovni-korisnici/ict-antivirus.

Korisnici Moje digitalne kancelarije mogu uslugu proširiti i na više zaposlenih, a dodatni paketi uključuju laptop, mobilni internet, MS Office 365 i antivirus zaštitu.

Uz to, moguće je obezbijediti i dodatne gigabajte mobilnog interneta, više eTrust transakcija kao i veći Cloud prostor, a iz Telekoma ističu da će svim korisnicima asistirati u pravljenju najefektnije kombinacije.

Više informacija o novoj usluzi Telekoma Moja digitalna kancelarija moguće je dobiti u Biznis centru Telekoma, pozivom na broj 1515 kao i na stranici https://telekom.me/poslovni-korisnici/digitalna-kancelarija.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda maksimalna i nakon četvrtog kola

Podgorica, (MINA) - Šahisti Elektroprivrede zadržali su maksimalan učinak i nalaze se na čelu...