fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSvim korisnicima Telekom optike sada dostupne brzine do jednog Gbps

Svim korisnicima Telekom optike sada dostupne brzine do jednog Gbps

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Svim korisnicima Telekom optike sada su dostupne brzine do jednog gigabita po sekundi (Gbps).

„Ako internet koji imate u kući nije dovoljno brz za vas, i ako su vam potrebne superbrzine, pouzdanost i snaga za sve online aktivnosti, Crnogorski Telekom sada ima novi dodatak za povećanje brzine, dostupan korisnicima na optici bez obzira na to gdje žive“, saopšteno je iz kompanije.

Uz njega dolazi i super-ruter, za vrhunsko WiFi iskustvo u cijelom domu.

„Dodatak za povećanje brzine do jednog Gbps besplatan je za nove korisnike Magenta 1 XL paketa na optici, kao i za korisnike koji produže Magenta 1 XL ugovor, dok je ostalim korisnicima na optici dostupan za svega 8,95 EUR mjesečno“, navodi se u saopštenju.

Korisnici Telekoma sada uz dodatak Optika 1Gbps mogu da postignu brzine u preuzimanju podataka do jednog Gbps, a u slanju podataka do 250 megabita po sekundi (Mbps), zahvaljujući čemu jedan gigabajt (GB) podataka mogu preuzeti sa svega desetak sekundi.

„Uz to, dodatak donosi 4K i HD video striming bez zastajkivanja, na većem broju uređaja istovremeno, najbolju pokrivenost bežičnim signalom u kući, kao i brzu i laku instalaciju opreme“, navodi se u saopštenju.

Uz dodatak Optika 1Gbps, korisnici zajedno s bržim internetom besplatno dobijaju i WiFi 6 ruter najnovije generacije, koji osim podrške brzini pružaju i bolji domet WiFi signala.

Drugim riječima, korisnici Telekoma dobijaju brzu i pouzdanu bežičnu mrežu za povezivanje više uređaja.

Nudeći gigabitne brzine na optici, Telekom nastavlja da radi na povećanju brzina fiksnog interneta.

Rukovodilac Odjeljenja za razvoj proizvoda i upravljanja brendom u Crnogorskom Telekomu, Gordana Spahić, kazala je da su nedavno svim korisnicima optike na postojećim paketima, bez obzira na to koji paket koriste i bez dodatnih obaveza, povećali brzine interneta i do 500 Mbps, kako bi korisnicima optičkog interneta omogućili vrhunsko iskustvo surfovanja i striminga kod kuće.

„Na ovaj način želimo da nagradimo lojalnost svojih korisnika“, rekla je Spahić i dodala da je riječ o trajnom povećanju brzina.

Ona je navela da u Telekomu kontinuirano rade na širenju mreže i većoj pokrivenosti optičkom infrastrukturom u Crnoj Gori, kao i na proaktivnoj i besplatnoj zamjeni rutera, kako bi korisnici mogli da dostignu brzine koje im paketi omogućavaju.

Osim brige o korisnicima optičkog interneta, Telekom nastavlja sa aktivnostima prebacivanja korisnika na najbolje tehnologije (VDSL i optiku) trenutno moguće na njihovim lokacijama.

Više informacija dostupno je na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/ubrzaj-internet.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda maksimalna i nakon četvrtog kola

Podgorica, (MINA) - Šahisti Elektroprivrede zadržali su maksimalan učinak i nalaze se na čelu...