fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSea Pioneer ukazao na diskriminaciju preduzeća

Sea Pioneer ukazao na diskriminaciju preduzeća

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Sea Pioneer Montenegro ukazala je na diskriminaciju preduzeća, jer je njenim predstavnicima, kako tvrde, onemogućeno prisustvo radnom sastanku koji je organizovala Međunarodna asocijacija kruzing industrije (CLIA) u saradnji sa Opštinom Kotor.

Iz Sea Pioneer-a su kazali da su saznali da CLIA, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje radni sastanak o saradnji kotorske Luke, opštine i nosioca turističkog razvoja u podizanju nivoa pružanja usluga zaštite i unapređenja Kotora kao destinacije svjetske baštine i održivog razvoja kruzing turizma i očuvanja kulturnog blaga.

„Nakon tog saznanja, izrazili smo želju da kao zainteresovana firma, odnosno agencija za pilotažu jahti i brodova u Bokokotorskom zalivu, koja nije dobila poziv, prisustvujemo sastanku”, navodi se u saopštenju.

Na direktan upit upućen Kabinetu predsjednika Opštine Kotor, dobili su negativan odgovor, sa obrazloženjem da tema predmetnog sastanka nije vezana za djelatnost koju obavlja Sea Pioneer.

“Sa tim ne možemo da se složimo, s obzirom na to da je u pitanju kruzing turizam”, kazali su iz Sea Pioneera, ukazujući na, kako su naveli, samo jednu od mnoštva situacija koja jasno ukazuje na diskriminaciju preduzeća.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda maksimalna i nakon četvrtog kola

Podgorica, (MINA) - Šahisti Elektroprivrede zadržali su maksimalan učinak i nalaze se na čelu...