fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSajam zapošljavanja u Porto Montenegru

Sajam zapošljavanja u Porto Montenegru

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Adriatic Marinas, hoteli Regent Porto Montenegro i SIRO Boka Place organizuju Dan otvorenih vrata 1. marta, u Blue Room-u u Porto Montenegru.

Sajam zapošljavanja, koji će se održati od 11 do 15 sati, namijenjen je onima koji su u potrazi za poslom, kako sezonskim, tako i poslovima tokom čitave godine.

“Svi koji posjete sajam zapošljavanja će imati priliku da razgovaraju o otvorenim pozicijama u sektorima marine, prodaje i marketinga, održavanja, maloprodaje, raznovrsnim pozicijama u okviru ugostiteljskih objekata Buddha Bar Beach-a i restorana MayaBay, kao i hotela Regent, i hotela SIRO koji se otvara ove godine u sklopu Boka Place naselja”, navodi se u saopštenju.

Direktorka sektora za ljudske resurse hotela Regent, Žana Zeković, kazala je da će ovog ljeta 140 novih kolega imati priliku da radi sa profesionalcima u jedinstvenom i luksuznom okruženju hotela Regent Porto Montenegro.

“Naš tim, koji se ponosi reputacijom pouzdanog poslodavca koji istinski brine o svojim zaposlenima, širom otvara vrata svima koji dijele strast prema hotelijerstvu. Ovaj poziv je namijenjen onima koji sebe vide u ovoj prefinjenoj industriji, a naše obećanje je da ćemo pružiti priliku za učenje i kontinuirani razvoj svima koji teže profesionalnom usavršavanju”, rekla je Zeković.

Rukovodilac sektora za ljudske resurse Porto Montenegra, Sandra Kapičić, kazala je da Porto Montenegro raste iz godine u godinu, pa tako raste i njihov tim.

“Ove godine otvaramo novo naselje, Boka Place, sa više od 45 novih zakupaca, i hotelom SIRO, pružajući potencijalnim kandidatima jedinstvenu priliku da postanu dio našeg rastućeg tima. Pozivamo zainteresovane kandidate na nešto drugačije okupljanje koje smo nazvali Više od sajma za zapošljavanje /More than a Job Fair/”, navela je Kapičić.

Prema njenim riječima, to će biti prilika za njih da u malo neformalnijem okruženju na terasi Blue Room-a upoznaju njihove kolege iz različitih sektora Porto Montenegra, hotela Regent i hotela SIRO, saznaju kako je to raditi u ovim kompanijama, i potencijalno apliciraju za jedno od čak 450 otvorenih radnih mjesta.

“Posjetioci će takođe imati priliku da se priključe organizovanim turama posjete različitim sektorima u naselju Porto Montenegro“, dodala je Kapičić.

Kandidatima se savjetuje da sa sobom ponesu par primjeraka biografije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije