fbpx
NaslovnicaMINA BusinessResursi Opštine Golubovci značajni za privredu države

Resursi Opštine Golubovci značajni za privredu države

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Resursi koje posjeduje Opština Golubovci od strateškog su značaja ne samo za Glavni grad, već za sveukupnu privredu države, ocijenio je premijer Zdravko Krivokapić.

“Vlada svojim kapitalnim projektima, koji se zasnivaju na ekonomskom preporodu, održivosti i ‘zelenim’ politikama i očuvanju biodiverziteta i kulturno-istorijske baštine, računa na izuzetan potencijal i doprinos vaše Opštine”, rekao je Krivokapić.

Krivokapić je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, čestitao lokalnom rukovodstvu i građanima Dan Opštine Golubovci.

“Izuzetna prošlost vašeg kraja koja je utkana u najsjajnije i najdrevnije stranice crnogorske istorije, vaša slobodarska tradicija, požrtvovanost i radenost, oslonci su na kojima počiva i budući prosperitet Crne Gore”, naveo je Krivokapić.

Golubovci su, kako je dodao, međunarodna vazdušna luka, tranzitni centar, poljoprivredni majdan i značajna kapija Glavnog grada i države.

“Od daljeg infrasturkturnog i privrednog razvoja ove Opštine, dobrim dijelom zavisiće i diverzifikacija turizma, privrede i ekonomska stabilnost i autonomnost naše zemlje”, navodi se u čestitki Krivokapića.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije