fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRealizacijom infrastrukturnih projekata osnažiti lokalnu privredu

Realizacijom infrastrukturnih projekata osnažiti lokalnu privredu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Realizacijom strateški važnih infrastrukturnih projekata u Opštini Bijelo Polje može se osnažiti lokalna privreda i učiniti da grad postane privlačno mjesto za investicije i život mladih ljudi, ocijenio je predsjednik Skupštine, Aleksa Bečić.

“Početak nastupajuće godine predstavlja priliku da svoju energiju, znanje i iskustvo usmjerite u pravcu stvaranja novih, strateški važnih infrastrukturnih projekata, čijom ćete realizacijom osnažiti lokalnu privredu i učiniti da Bijelo Polje postane privlačno mjesto za investicije i život mladih ljudi”, naveo je Bečić u čestitki povodom Dana Opštine.

On je rekao da je uvjeren da će rukovodstvo grada iskoristiti bogati turistički prostor, te valorizovati prirodne i kulturne znamenitosti tog kraja.

Bečić je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, čestitku uputio predsjedniku Opštine Petru Smoloviću, predsjednici Skupštine Opštine Nemši Omerhodžić i svim građanima Bijelog Polja.

„Obilježavanje ovako značajnog datuma za vašu opštinu pruža nam povod da se sa ponosom prisjetimo čojstva i hrabrosti vaših predaka i njihovih emancipatorskih podviga. Upravo su oni, vođeni idejom slobode i antifašizma, ti koji su utabali pravac savremene evropske i građanske Crne Gore, države koja počiva na temeljima demokratskih vrijednosti”, navodi se u čestitki.

Kako je rekao, zahvljujući činjenici da građanke i građani Bijelog Polja visoko cijene svoje različitosti, Opština nastavlja da bude mjesto multietičnosti i multikonfesionalnosti, predstavljajući garant sigurne budućnosti Crne Gore.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije