fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaspisan konkurs za dodjelu nagrada AMM

Raspisan konkurs za dodjelu nagrada AMM

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Asocijacija menadžera Crne Gore (AMM) raspisala je konkurs za dodjelu godišnje nagrade te asocijacije, koja se dodjeljuje najuspješnijim menadžerima/kama i preduzetnicima/cama u ovoj godini.

AMM će, kako su saopštili iz te asocijacije, osmi put tu poslovnu nagradu dodijeliti u kategorijama menadžer/ka godine u mikro, malim, srednjim i velikim preduzećima i akcionarskim društvima, u firmama u većinskom vlasništvu države, kao i javnim institucijama, ustanovama i lokalnim upravama.

Nagrada se dodjeljuje i mladim menadžerima/kama do 35 godina starosti, te projekt i menadžerima/kama u oblasti korporativnog upravljanja.

AMM dodjeljuje i nagradu za životno djelo, preduzetnika/cu godine, najbolju instituciju za obrazovanje i edukaciju menadžera/ki, poslodavca godine – Naj poslodavac po mjeri djece i porodice.

Predloge, kako je objašnjeno, mogu uputiti članovi i partneri AMM-a, poslovna udruženja, kompanije, zaposleni i sindikati, javne institucije, lokalne uprave, strukovne organizacije i pojedinci putem mejla na adresu [email protected], sa naznakom „nominacija”, ili popunjavanjem obrasca na www.amm.co.me.

Kandidatkinje i kandidati mogu biti crnogorski i strani državljani koji posluju na teritoriji Crne Gore, a rok za podnošenje prijava je 16. februar.

Odluku o laureatima/kinjama i specijalnim priznanjima donijeće Upravni odbor AMM, na predlog Predsjedništva. Predsjedništvo može Upravnom odboru predložiti nagrade i priznanja i u kategorijama koje nijesu obuhvaćene javnim konkursom, ukoliko procijeni da su iste od značaja za članstvo, misiju, viziju i ciljeve AMM-a.

Gala svečanost uručenja nagrada planirana je za početak maja naredne godine.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije