fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPunomoćnik Domen-a podnio krivičnu prijavu

Punomoćnik Domen-a podnio krivičnu prijavu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Punomoćnik kompanije Domen, Savo Jasnić, podnio je Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici krivičnu prijavu protiv NN lica zbog prijetnji i ugrožavanja njegove i sigurnosti porodice.

“Nakon sastanka sa klijentom, na kojem su raspravljane informacije koje su se pojavile u javnosti o prijavi za namještanje tendera za nacionalni domen.me, dobio sam prijeteće pozive sa srbijanskog broja telefona, a zatim i poruku – Savo, prestani sa igranjem, nemoj propast da pravimo. Znamo da ti je žena trudna, budi uz nju, pametnije bi ti bilo”, naveo je Jasnić, koji je u advokatskom timu kancelarije Prelević.

Iz te advokatske kancelarije su podsjetili da je Vlada nedavno raspisala javni poziv za izbor novog agenta registracije domena, kao i da je kompanija Domen tražila zaštitu prava pred Privrednim sudom. Sud je usvojio predlog za određivanje privremene mjere i zabranio državi sprovođenje javnog poziva do pravosnažnog okončanja sudskog spora sa Domenom.

Iz advokatske kancelarije Prelević su kazali da prijetnje Jasniću stižu nakon određivanja privremene mjere za državni tender i neuspjelog pokušaja javnog otvaranja ponuda i njegove izjave o tome.

“Ovakav očajnički potez je dokaz da smo pravnim sredstvima stali na put nečijim privatnim interesima. Obavijestio sam i Advokatsku komoru i očekujem da se slučaj što prije ispita”, poručio je Jasnić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda maksimalna i nakon četvrtog kola

Podgorica, (MINA) - Šahisti Elektroprivrede zadržali su maksimalan učinak i nalaze se na čelu...