fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPromotivni film o najvažnijim projektima

Promotivni film o najvažnijim projektima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Uprava javnih radova objavila je danas na svom zvaničnom YouTube kanalu promotivni film o najvažnijim projektima koji se finansiraju iz kapitalnog budžeta.

Promotvni film se može pogledati na linku https://www.youtube.com/channel/UCrGnIbIxTg9MtkM0pMEP1Qg.

“Video obuhvata više značajnih investicija u različitim fazama realizacije, snimljene i produkcijski obrađene na savremen način”, naveli su iz Uprave.

Promotivnom filmu su, u proteklih desetak dana, prethodili kratki video materijali o realizaciji projekata, koji su izazvali veliku pažnju posjetilaca crnogorskih portala.

“To najbolje pokazuje podatak da je samo video o izgradnji stadiona na Cetinju imao više od 14 hiljada pregleda, dok je detalje o radovima na žičari K7 u Kolašinu pogledalo oko sedam hiljada posjetilaca portala. Svi kratki filmovi Uprave imali su više od 25 hiljada pregleda, što je najbolji pokazatelj opravdanosti njihovog objavljivanja”, navodi se u saopštenju.

Uporedo sa promotivnim filmom, Uprava na svom zvaničnom sajtu www.ujr.gov.me objavljuje i mapu kapitalnih projekata, koja trenutno obuhvata desetak najvećih gradilišta, dok će narednih dana biti ažurirani i svi ostali projekti.

“Mapa je koncipirana tako da svim korisnima bude jednostavna za upotrebu, a sadrži video i foto materijal sa gradilišta, kratak opis i stepen realizacije projekata”, objasnili su iz Uprave.

Cilj uvođenja novih informativnih sadržaja Uprave je, kako su kazali, povećanje transparentnosti rada i omogućavanje svim građanima, predstavnicima medija i drugim zainteresovanim licima da u svakom momentu budu informisani o realizaciji kapitalnih projekata.

Video materijal dostavila Uprava javnih radova.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije